Sexualiteten inom parrelationer

En av de viktigaste aspekterna av tillfredsställande sexualitet i par är att din partner måste vara intresserad av sex. Om din partner verkar ha något intresse, kan ditt sexliv lida eftersom de inte stimuleras tillräckligt. Sexuell attraktion är en av anledningarna till att du inte kan njuta av sex, men det finns andra skäl som kan få dig att ogilla det också. Om det inte är fallet, då du kanske har något annat att vara orolig.

Om du är den som inte har sex, då finns det saker som du kan göra som kommer att göra det roligare för er båda. Det första som du måste vara medveten om är att om din partner kommer att avvisa dig, de kommer att förneka dig någon form av sexuell njutning. Det är inte så enkelt som att bara berätta för dem att komma tillbaka en annan gång, du måste också hitta sätt att övertyga dem om att de går miste om något speciellt. Detta kan ofta åstadkommas genom att kunna hitta något nytt eller spännande i din relation. Du bör också försöka göra nya saker med din partner. Ibland kan detta vara svårt, som ett par du inte kan göra en massa saker tillsammans. Men ibland måste man ha en del saker att njuta av på egen hand. Var inte rädd för att göra saker som din partner inte vill göra med dig. Se bara till att du är öppen och ärlig med din partner om vad du planerar att göra.

Prata om sex med din partner

Din partner kommer att vilja ha roligt också, så var beredd att hjälpa dem att njuta av det. Om du tror att de är för i den sexuella upplevelsen, då inte tvinga den. Du måste låta din partner välja att vara mer avslappnad om det om de inte vill, du vill också vara säker på att de vet att du fortfarande vill att det ska vara en rolig upplevelse. Om du vill skapa en miljö som hjälper er båda att ha bra sex, bör du försöka göra miljön gynnsam.

Om du har problem med ditt sexliv, då detta kan innebära att du behöver göra några ändringar i din livsstil. Detta kan innebära att göra vissa förändringar i hur du bor, oavsett om du diskar, ta hunden på promenader eller ens gå ut på middag. Om du gör ändringar i dessa saker, måste du göra något annorlunda i sovrummet. När du gör dessa förändringar och börja leva som det sätt som du vill leva, kommer ditt sexliv bli mycket roligare. Som ett par är sex ett ansvar och om du har problem att tillfredsställa sexualitet, då du kanske inte känner att du kan dela ansvaret. Det kan vara svårt att känna skuld när man gör något fel i sovrummet och detta kan påverka hela sexlivet. När du inte kan ha bra sex, då kan du börja undvika att ha sex helt och hållet. Låt inte detta hända men eftersom det är ett tecken på att du behöver försöka igen, och att du måste lära dig mer om sex och vad du behöver ändra.

Ett av de bästa sätten att tillfredsställa sexualitet i par är att prata om det. Låt din partner veta att du bryr dig om deras sexualitet, och att du vill göra det så roligt som möjligt. Om du kan diskutera detta, kommer du att kunna prata om det mer och räkna ut varför det inte fungerar och varför det inte blir bättre. Det finns tillfällen att du inte får det rätt första gången, men när du kan ta itu med din partners önskningar, kommer det att bli bättre.