Lär dig att älska den erotiska naturen

Din erotiska natur är din primal, passionerad, kreativ och instinktiv intelligens. Erotik inkluderar fysisk upphetsning och sträcker sig bortom, att omfatta fullheten av din ande, livskraft, och naturlig lycka. Denna medfödda energikälla är portalen till ditt mest fullständigt integrerade, förkroppsligade och vildaste jag. Här kommer du att upptäcka de mest kraftfulla och stärkande sätt att fördjupa din upplevelse och lära dig att älska den erotiska du alltid har känt.

En av de största glädjeämnen i livet är att upptäcka en persons sexuella energi. En person med en stark och tillfredsställande sexualitet har förmågan att nå djupare nivåer av intimitet. Erotisk energi ger oss möjlighet att få kontakt med vem vi verkligen är på en känslomässig nivå, den viktigaste anslutningen av alla. Ett av de bästa sätten att lära sig att älska det erotiska du redan känner är att få kontakt med en partner i en intim miljö. Många par tycker att det är bra att skapa en romantisk atmosfär genom att skapa ett rum i sitt hem som uteslutande är avsedda för denna typ av aktivitet. Det kan finnas många fördelar med att ägna sig åt erotiska aktiviteter på detta sätt, vilket inkluderar att fördjupa intimiteten och öka din personliga känsla av medvetenhet.

Upptäck din erotiska personlighet

Det finns också många saker du kan göra för att förbättra din erotiska upplevelse i din personliga relation. Försök att få din partner involverad i några kreativa aktiviteter eller utforska din erotiska sida. Du kanske också vill överväga att hitta en lugn, avskild plats där du kan engagera sig i lite intim tid ensam. Vissa par tycker att det är bra att öva i ett rum där det inte finns några distraktioner.

När du fördjupa din utforskning av din erotiska natur, kan du börja märka att du känner dig mer ansluten till naturen. När du lär dig att omfamna naturen inom, blir du också mer medveten om hur du relaterar till andra och hur du känner. Du kommer också att vara mindre benägna att döma dem omkring dig, eftersom du är mer öppen och ärlig mot dig själv. Erotisk utforskning är en upptäcktsprocess som leder till en känsla av frid. och inre harmoni. Lär dig att fördjupa din upplevelse och att få kontakt med din erotiska natur genom att fokusera på upplevelsens skönhet. snarare än din kropp. Fokusera på de känslor, tankar och bilder som kommer från dina känslor, inte hur du ser ut eller agerar. – detta är ett bra sätt att fördjupa din erfarenhet och lära sig att njuta av din kropp, inte hur du ser ut och agerar.